9 důvodů, proč nerandit s hudebníkem

Anebo to klidně zkuste, pak si to porovnejte, a uvidíme, na kolika bodech se shodneme. P. S.: Jakákoliv podobnost se skutečnými postavami je čistě náhodná.

Důvod č. 1: Žádná vámi milovaná hudba mu nebude dost dobrá. Leda byste před spaním poslouchala jeho kapelu.
Důvod č. 2: Nebude vám chtít dát své číslo. Jeho výmluvou bude to, že to chtěl nechat jako za starých časů. Ve skutečnosti jde však o to, že kdybyste to ukončili, hrozilo by, že si budete chtít přivydělat, a číslo tak prodáte bulváru. Nebo, nedej bůh, zhrzeným fanynkám. (Vy se ale jednou z nich nestanete, protože on oslovil vás.)
Důvod č. 3: Bude hrozně neodbytný, to v případě, že jste ostýchavější typ, a nepadáte mu hned k nohám. Není zkrátka zvyklý, že se musí snažit, takže si tuto výzvu náramně užije.
Důvod č. 4: Bude vás zdržovat po nocích. Je totiž zvyklý ponocovat. I přesto, že jste možná sama sovou, dost reálně vám hrozí spánkový deficit.
Důvod č. 5: Bude s vámi chodit pouze do podniků, které neřadí mezi své oblíbené. Naopak se bude zajímat o to, jaká místa máte ráda vy. Nehrozí tak, že byste na sebe v budoucnu "náhodou" narazili.
Důvod č. 6: Jeho slovní zásoba bude dosti ... Prazvláštní. Plná archaismů, zajímavých metafor i neotřelých neologismů vlastní tvorby. Jste-li ale dostatečně sečtělá, bude vám to milé.
Důvod č. 7: Bude dosti nesdílný - to abyste, pro jistotu, nebyla příliš znalá detailů ohledně jeho osobního života. Snadno se pak stane, že během pár týdnů uslyšíte některé informace xkrát.
Důvod č. 8: Neřekne vám, kde bydlí. Teda takhle, něco naznačí, Ale s určitostí na x kilometrů. (Pokud nemáte odvahu ho potají sledovat, jak jde večer ze zkoušky domů, tato informace vám patrně zůstane navždy skryta.)
Důvod č. 9: Zároveň ale v jistých ohledech nebude moc akční - hvězdou je tady totiž on, a tak čeká, že kolem krku skočíte první vy jemu.
 

Autor: Zuzana Holmanová | pátek 17.2.2017 12:54 | karma článku: 10,88 | přečteno: 660x
  • Další články autora
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Do, what you love. Remember, who you are & don´t waste your life trying to impress other people.

http://www.facebook.com/pages/Zuzana-Anesa-s-lehkými-úvahami-o-ne-vždy-lehkém-životě/396165033744388?ref=hl

Seznam rubrik